El Mèdol engega el seu segon any amb un programa ple fins el 2024

El Mèdol, centre d’arts contemporànies de Tarragona engega el seu segon any de vida amb una programació que omplirà la Casa Canals i altres espais de la ciutat fins al 2024.

Mèdol 2023
PUBLICITAT

En concret seran cinc les exposicions principals que acolliran les Golfes de Casa Canals des d’aquest 9 de febrer, totes acompanyades per cinc exposicions més a l’espai L, comissionat per La Trastera de Calafell. Més enllà d’això aquest 2023 el Mèdol també programarà 3 activitats pròpies, 5 en col·laboració i sis accions a diferents espais de la ciutat. Tot col·laborant amb entitats socials i culturals de Tarragona com el Tarragona Sona Flamenc, el REC o LGBTBInferno. A més enguany el Mèdol col·laborarà amb el Museu d’Història de Tarragona sota el projecte “Volta i Revolta” on un artista serà convidat a ocupar les voltes del circ romà de Tàrraco. Així ho explica el Vicent Fibla, director del Mèdol.

Altres espais de la ciutat que acolliran activitats artístiques i formatives són l’Antic Ajuntament, el Banc d’Espanya i la Tabacalera. Cal destacar que en aquest 2022 12.000 persones han passat per les 78 propostes que ha fet el Mèdol a 16 espais diferents de la ciutat.

PUBLICITAT