El Mercat Central celebra el seu 7è aniversari dissabte a la Plaça Corsini

Aquest dissabte 16 de març el Mercat Central de Tarragona celebra el seu 7è aniversari, amb una degustació popular de fideuà i seitó fregit i un tast de vins de les 4 Denominacions d’Origen més importants de la província.

PUBLICITAT

La presidenta dels Mercats de Tarragona i consellera de Comerç, Montse Adan, ha explicat com el Mercat s’ha consolidat com a epicentre social i comercial de la ciutat, i com també s’ha convertit en un atractiu turístic.

Durant el matí de dissabte l’Organització de Productes Pesquers Peix Blau Tarragona cuinarà 500 racions de fideuà i 500 racions de seitó fregit. Tots aquells que gastin més de 30 € durant el matí a les parades del Mercat podran gaudir de manera gratuïta d’aquest petit àpat, si no també es podrà aconseguir un tiquet per 3 € a la Plaça Corsini. A la tarda a partir de les 18:30 h hi haurà un tast de vins a càrrec de l’enòleg Pol Aluja que assegura que serà una manera dinàmica i divertida de descobrir les característiques dels vins del territori. L’activitat té un preu de 25 €.

D’altra banda, el Mercat també es prepara per Pasqua. L’il·lustrador Edu Polo ha creat 12 pollets. Aquestes figures estrelles de les mones de Pasqua estaran amagades pels racons de les parades amb l’objectiu que els més petits siguin capaços de trobar-los durant les seves visites.

PUBLICITAT