El mes d’abril s’omple de màgia en la ciutat de Tarragona

Enguany s’ha presentat la 16a edició del “Festival Internacional Teatre Màgic”, en la ciutat de Tarragona. Destaca noves propostes internacionals de mags i magues de països com Veneçuela, França, Argentina i també professionals del territori català.

PUBLICITAT

El programa d’actuacions està repartit per tota la ciutat. En aquesta edició han decidit que la màgia arribi als barris, als centres Cívics i que tota la ciutadania en pugui gaudir. A més a més, les noves tecnologies han començat a tindre una gran importància en el gran ventall d’actuacions. “Màgic Andreu”, “Maga Amèlie”, “Ariel Hamui”, “Jean Phyn” entre d’altres, són els professionals que duran a terme les seves actuacions en el “Teatre Tarragona”, “Sala Trono Armanyà” i els Centres Cívics de la ciutat.

Mag Gerard, director artístic del ‘Teatre Màgic’, ha comentat al programa de “Carrer Major” de Ràdio Ciutat de Tarragona que “per primer cop hem decidit que es vegin en els escenaris es puguin veure espectacles professionals que estan en la cartellera de teatres d’arreu del món“.

Aquest any la nova edició s’ha celebrat en primavera, per poder enllaçar representacions per Sant Jordi i fins i tot “màgia solidària“. Algunes de les representacions són gratuïtes i altres estaran al voltant dels quinze euros.

PUBLICITAT