El millor xocolater del món visitarà el Mercat Central

“Reviu el Nadal, reviu-lo a taula”. Aquest és el nom de la nova campanya de Nadal que ha engegat el Mercat Central de Tarragona. De fet, aquesta va donar el tret de sortida el passat divendres, 25 de novembre, amb l’encesa del gran arbre de llums LED de 12 m d’alçada de l’interior del recinte.

PUBLICITAT

El pròxim 3 de desembre, el pastisser Lluc Crusellas, recentment nomenat millor mestre xocolater del món signarà llibres al Mercat i a la parada de Cal Jan es podran tastar algunes de les seves postres. Una altra de les novetats d’enguany, és el Gran Sorteig de Nadal. Es sortejaran 70 € diaris en vals de compra mitjançant butlletes que els paradistes repartiran entre el 12 de desembre i el 5 de gener. A més, la Fundació Casa Sant Josep de Tarragona serà la protagonista dels elements nadalencs que decoraran les pèrgoles interiors del mercat.

El president de l’empresa de Mercats i conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, convida a tothom a assistir-hi.

A banda, després de l’èxit de l’any passat, “La Prèvia al Mercat” tornarà a programar música en directe els vespres de divendres i també s’oferiran diferents tallers gastronòmics. I com no pot ser d’una altra manera, no faltaran el tradicional pessebre i el sorteig de tortell de Reis.

PUBLICITAT