El Moll de costa del Port de Tarragona estrena l’exposició “Visió de sensacions”

El Port de Tarragona inaugura una nova exposició sota el títol ‘Visió de sensacions’. La mostra, del Col·lectiu de pintors/es de la baronia d’Escornalbou s’inaugura el pròxim dissabte 1 de juny i la podrem veure al Refugi 1 del Moll de Costa.

PUBLICITAT

Els artistes presenten les seves obres en un entorn històric i culturalment significatiu com són els pobles de Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou, Duesaigües i l’Argentera. L’objectiu de l’exposició és oferir una experiència sensorial al públic visitant permetent connectar amb les emocions i percepcions dels artistes mitjançant les seves creacions. Les obres són variades, des de paisatges i retrats fins a abstraccions i composicions més contemporànies, reflectint la riquesa cultural i artística de la regió.

La mostra està oberta per a tot el públic i es podrà visitar de forma gratuïta des de l’1 de juny fins al 16 de juny. El Col·lectiu pintors i pintores de la Baronia d’Escornalbou es va formar per aproximar l’art a la gent dels pobles de la baronia. Un projecte per a facilitar a la gent poder aprendre o perfeccionar la tècnica del dibuix i la pintura sense sortir del terme.

PUBLICITAT