El Museu Casteller de Catalunya veu la llum i obre portes amb experiències inmersives

Un dels equipaments més esperats del Camp de Tarragona, obre definitivament les seves portes com és el Museu Casteller de Catalunya. Aquest dilluns, s’ha presentat el funcionament d’un dels equipaments més esperats d’arreu del territori en què permetrà els visitants descobrir el fet casteller d’una manera singular: de forma inmersiva i de fer arribar els castells per a tots els públics.

PUBLICITAT

Una presentació que ha comptat amb les institucions impicades en tirar endavant l’equipament: Generalitat de Catalunya, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Valls que signaran un conveni per tal de tirar-lo endavant fins el proper 2026. La consellera de cultura, Natàlia Garriga exposava la importància del nou centre casteller arreu del païs.

Un Museu Casteller que compta amb fites actualitzades com el 3 de 9 sense folre carregat per les colles dels Xiquets de Valls o el pilar de 9 dels Castellers de Vilafranca aconseguit per Tots Sants. Un Museu Casteller que vol ser el centre per a totes les colles castelleres de Catalunya i els curiosos del món casteller. El Museu obre definitivament les seves portes aquest divendres 8 de setembre després de dificultats i dates postposades.

PUBLICITAT