El Nàstic comença el 2024 amb golejada

El Nàstic comença el 2024 de la millor manera possible: amb victòria i golejada. Els grana van ser superiors al rival i es van imposar per 3 a 0 a la UE Cornellà.

Nacho González va obrir el marcador, al minut 32. Un gol de Jaume Jardí, pitxitxi de l’equip, a l’inici de la segona part i un altre de Marc Fernández al minut 77, van sentenciar un encontre molt còmode pels jugadors de Dani Vidal.

Amb aquesta victòria, el Nàstic n’encadena 3 de consecutives, i 9 en el total de la lliga, resultats que mantenen l’equip en zona de promoció d’ascens amb 32 punts. El pròxim partit, l’últim de la primera volta, serà a domicili, el 14 de gener. El Nàstic s’enfrontarà a Vigo contra el Celta Fortuna, líder de la categoria.