El Nàstic interposarà una demanda civil contra el col·legiat Eder Mallo Fernández

El Nàstic de Tarragona interposarà una demanda civil per negligència contra el col·legiat Eder Mallo Fernández per l’arbitratge del partit al Nou Estadi contra el Màlaga. Des del club, afirmen que es tenen proves suficients i que continuaran obrint línies d’investigació. 

PUBLICITAT

El Nàstic considera que l’actuació de l’àrbitre va tenir incidència sobre el resultat. Antoine Jordà, advocat i membre del Consell Adminstratiu del club, ha afirmat que no es basen en elements del joc interpretables, sinó en fets objectius. En aquest sentit, s’apunta al temps de joc, i que s’haurien jugat 122 minuts -en comptes de 120- abans d’aixecar el cartell del temps afegit.

Per la seva banda, el ja expresident del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha afirmat que no té por de les possibles sancions. De fet, ha defensat que hi havia 14.500 persones al camp i l’únic incident va ser el llançament de pilotes. Considera que per aquesta raó no haurien de caure sancions importants. Ha insistit, però, que en el cas que el Nàstic sigui sancionat, es defensaran.

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol es reuneix aquest mateix dimecres per decidir si hi ha sancions. 

PUBLICITAT