El nou contracte de la brossa, al centre del ple d’aquest divendres

El ple ordinari de l’Ajuntament de Tarragona d’aquest divendres portarà a votació una nova licitació del contracte de la neteja. El govern municipal compta poder desencallar aquest nou plec després que quedes desert.

Pla general del ple de l'Ajuntament de Tarragona. Foto del 17 de dessembre del 2021
PUBLICITAT

El PSC principal grup a l’oposició hi votarà en contra, així com Ciutadans i el PP, per tant, s’espera que la licitació tiri endavant el vot de qualitat de l’alcalde. Tot i això, el vot de l’actual regidora de Junts per Tarragona, Elvira Vidal, posa en dubte l’èxit de la licitació. Vidal està actualment de número dos a les llistes de Junts per Catalunya, on el seu portaveu, Jordi Sendra, s’ha mostrat contrari a aquest plec. El candidat juntaire ha transmès a Elvira la seva posició, però “deixa al seu criteri la decisió final”.

Un altre dubte és el posicionament de l’actual portaveu d’En Comú Podem, Àngels Pérez. La formació s’ha abstingut en les darreres votacions, ja que aposten per la municipalització del servei. Ara l’actual portaveu ha quedat fora de les llistes d’aquest 2023 i el seu apropament al govern municipal va facilitar l’aprovació dels pressupostos d’enguany, motius que deixant a l’aire quin serà el seu posicionament.

PUBLICITAT