El nou contracte de la brossa es torna a licitar sense sorpreses

El ple ordinari de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest divendres la licitació del nou contracte de la brossa gràcies al vot de qualitat de l’alcalde. El punt s’ha trobat amb la negativa del PSC, PP Ciutadans i la consellera no adscrita Sonia Orts i l’abstenció d’En Comú Podem.

PUBLICITAT

El nou contracte comprimeix tres lots en dos, dedicant el primer a neteja viària, de solars i de platges per l’import de 20,8 MEUR l’any. El segon destina mig milió d’euros l’any al servei de deixalleria. Pau Ricomà, alcalde de la ciutat, ha tret pit de “poder tirar endavant aquest plec tot i l’oposició” i expressa que aquest ple “ha sigut reflex del canvi que han exercit durant el mandat”.

Des de l’oposició han expressat l’opinió contrària. Sandra Ramos, portaveu del PSC, defensa que “la votació exemplifica un mandat de fracàs”, pels pocs suports que ha rebut aquest punt.

La consellera de contractació Elvira Vidal, ha defensat aquest plec contràriament a l’opinió de la seva actual candidatura, Junts X Catalunya. Per aquest motiu ha agraït al seu cap de llista “respectar la seva independència política”. En el ple d’aquest divendres també s’ha aprovat la continuïtat de l’actual servei de neteja, ja que el contracte expirava el mateix dia.

PUBLICITAT