El Palau d’Esports acollirà el XIX Torneig Intercasteller de Futbol

Els Xiquets de Tarragona ja fa dies que preparen el XIX Torneig Intercasteller de Futbol, els dies 14 i 15 de març. Des de l’Ajuntament de Tarragona ja han anunciat que aquesta competició de futbol entre colles castelleres es farà al Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània. Aquest ha sigut un dels exemples que ha posat el Govern tarragoní sobre l’ús que donaran en aquesta instal·lació, així com ha indicat el Portaveu del Govern, Xavi Puig.

El Palau d'Esports
PUBLICITAT

En un principi, segons indiquen fonts dels Xiquets de Tarragona, la idea és que la competició se celebri dins el Palau d’Esports Catalunya. Tot i això la festa de la nit es faria a fora en unes carpes.

Una altra moció sobre els usos del Palau

Tot plegat s’ha dit en l’aprovació per unanimitat d’una altra moció per a la gestió del Palau d’Esports Catalunya presentada per Ciutadans. Francisco Domínguez, Conseller de Ciutadans, ha destacat que el tancament d’aquesta instal·lació no deixa veure cap retorn socioeconòmic dels Jocs Mediterranis. 

Per la seva banda Elisa Vedrina, exconsellera d’esports i Consellera del PP, ha retret que no s’utilitzi aquestes instal·lacions per veure campionats mundials, i ha demanat treballar amb celeritat. 

Des de Junts Per Tarragona han denunciat que la tramitació del Palau d’Esports forma part de l’herència del Govern passat, plena de “despropòsits”. 

Eva Miguel, Consellera de la CUP, ha retret que es torni a aprovar una moció sobre aquest tema, i ha deixat clar que no hi podien votar en contra.

El Conseller del PSC, Berni Álvarez, ha sigut el més crític amb tot plegat. Álvarez ha retret a l’actual Govern que hagin renunciat celebrar el campionat mundial d’handbol femení en aquestes instal·lacions, i ha tornat a dir que és urgent desbloquejar la cessió del Palau.

Davant tot plegat la Consellera d’Esports, Mari López, ha respost que per celebrar aquest campionat d’handbol s’hauria d’haver pagat gairebé un milió d’euros des del 2017 fins al 2019, i que no s’havia fet.

La Consellera ha assegurat que hi haurà competicions, però sense hipotecar la ciutat i amb consciència.

PUBLICITAT