El Palau d’Esports de Tarragona acollirà la 43a Lliga Nacional Catalana

El Palau d’Esports de Tarragona acollirà la 43a Lliga Nacional Catalana AON 2022 ACB el 20 i 21 de setembre. Així ho ha fet públic la Federació Catalana de Basquetbol aquest matí. Així aquest recinte tarragoní acollirà a quatre millors equips catalans de bàsquet, el FC Barcelona, Manresa, Joventut de Badalona i el Bàsquet Girona, qui acaba d’ascendir a la màxima categoria estatal.

Palau d'Esports
PUBLICITAT

Feia vint-i-set anys que la ciutat no era seu de la màxima competició catalana, quan la casa del CB Tarragona, el pavelló del Serrallo va ser escenari d’un torneig que es va emportar el Barça. Aquest es primer gran esdeveniment que viurà aquest pabelló des que la Generalitat va cedir la titularitat completa a l’Ajuntament de Tarragona el passat mes de març. Mary lopez, consellera d’esports, manifesta que “estan preparats per acollir aquests tipus d’esdeveniments”.

Destacar també que la competició coincidirà amb els dies festius de Santa Tecla. Les semifinals es celebraran dimarts 20 de setembre (horari encara per confirmar) i enfrontaran el BAXI Manresa contra el Joventut de Badalona i el Barça amb el Bàsquet Girona. Els guanyadors d’aquests partits es classificaran per a jugar la Final, que tindrà lloc el dimecres 21 de setembre.

PUBLICITAT