El PAM s’amplia amb 11 milions d’euros

El primer ple virtual de la història de la Diputació forçat per la pandèmia de la Covid-19 ha aprovat una ampliació de crèdit de 16,2 milions d’euros. La sessió plenària ha sigut densa amb els punts dels plens dels mesos de març i abril i ha comptat amb una entesa unitària dels partits polítics.

PUBLICITAT

Entre les novetats aprovades es troba la convocatòria del Pla d’Acció Municipal que ha ampliat el seu pressupost dels 10 fins als 21 milions per donar liquiditat als ajuntaments i sanejar les finances. A més a més, es donarà un milió més en ajuts per catàstrofes naturals com el temporal Glòria o els incendis de Ribera d’Ebre. 

La Diputació ha demanat també poder utilitzar el romanent per despesa pública. La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó ha assegurat que en moments de crisi, les administracions han de fer despesa. 

La sessió plenària ha començat amb un minut de silenci pels morts a causa del virus i reconeixent amb una declaració institucional a tot el personal essencial que ha treballat.

PUBLICITAT