El Parc Central reobre amb cues per entrar

Cues de fins a mitja hora per entrar a establiments com Primark a la reobertura de Parc Central. Aquest dilluns reobren els centres comercials a Catalunya i, aquí a Tarragona, Parc Central s’ha tornat el protagonista de la jornada. Els visitants asseguren que no senten del tot una activitat segura aquesta reobertura.

PUBLICITAT

La majoria dels clients aprofiten aquest dia per fer les compres de Nadal. El tancament d’aquestes setmanes fa que es visquin aglomeracions a la superfície. Molts d’ells també vénen a recollir comandes que estaven endarrerides.

El govern va decidir relaxar algunes de les mesures restrictives com la reobertura de centres comercials i el canvi de confinament municipal al comarcal. Les superfícies com Parc Central poden obrir amb un 30% d’aforament, mesura que s’aplica també a les tendes de l’interior del centre comercial. Miguel Ángel Gonzalez, gerent de Parc Central, atribueix aquestes cues a la reducció d’aforament.

Gonzalez recorda que la superfície estarà oberta de forma ininterrompuda fins al 24 de desembre i recomana visitar el centre entre les 9 i les 12 del matí o les quatre i les sis de la tarda.

PUBLICITAT