El Passaport Edunauta fomenta un any més l’aprenentatge dins i fora les aules

Arrenca la nova edició del Passaport Edunauta a Tarragona. Es tracta d’una iniciativa que fomenta l’aprenentatge dins i fora l’escola per l’alumnat d’entre 8 i 12 anys. S’ofereix un ampli ventall d’activitats encaminades a què els infants assoleixin, en diferents punts de la ciutat, competències anomenades aprenentatges invisibles.

PUBLICITAT

Durant tot l’any, l’alumnat podrà participar en les activitats programades i segellar el seu passaport fins a completar-lo. Aquests aprenentatges invisibles són, per exemple aprendre a implicar-se, participar, explorar, experimentar, crear, decidir i estimar-se a un mateix. De fet aquestes competències s’anomenen superpoders en el Passaport Edunauta, i tenen a veure amb créixer per exemple en: iniciativa, perseverança, creativitat, comunicació, resolució de problemes i empatia.

La proposta impulsada per l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i coordinada per la Cooperativa Combinats endinsaran nenes i nens en àmbits com la terra i la ciència, la tecnologia, l’esport, la cultura, la comunitat i la participació, entre altres temàtiques d’interès social. A més, enguany, les activitats no s’aturaran a l’estiu, de manera que els més petits de la casa podran continuar aprenent durant les vacances.

PUBLICITAT