El Pax i les Dominiques seran les primeres escoles amb “pedibús”

L’Ajuntament de Tarragona impulsarà durant el curs vinent quatre “pedibús”, per promocionar el trajecte a peu a les escoles. Manel Castaño, conseller d’Educació, ha revelat al Bon Dia Tarragona que l’Escola Pax i el Col·legi Dominiques han estat les primeres escoles seleccionades per aquest projecte.

Escola
PUBLICITAT

La voluntat d’aquesta iniciativa és millorar la convivència interpersonal dels nens, la sostenibilitat i la salut, tot amb “la complicitat de la ciutadania”. Aquest és un dels projectes que ha destacat Castaño qui també ha posat el focus en “l’entorn educatiu obert”. En aquesta línia el conseller remarca que la voluntat de l’Ajuntament és “donar-li continuïtat a serveis com l’Edunauta o la Guingueta del Parc de la Ciutat”. Aquest darrer ha estat assumit per la conselleria d’educació aquest 2022 i ara “volen que es consolidi”.

Pel que fa a nous equipaments Castaño ha avançat que “de moment no ha previsió d’ampliar ni construir més escoles”. Això si ha manifestat que “estudiaran la demografia dels nous habitatges a Ponent”, per determinar si s’ha de reestructurar l’activitat educativa en aquest espai de la ciutat.

PUBLICITAT