El peix de Tarragona es promocionarà durant tot l’any

La 4a edició de la campanya “El peix de Tarragona” aposta per promoure el consum de peix local tot l’any. La iniciativa torna i es fa extensiva a tot l’any, i arriba amb dues novetats rellevants. Per una banda, es realitzaran activitats al voltant del peix local durant tot l’any. En segon lloc, s’ha presentat un calendari pecuari i de temporada per conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir una alimentació saludable, que tingui en compte el consum de productes locals i frescos. 

PUBLICITAT

La consellera de Promoció Econòmica, Montse Adan, ha remarcat que cal posar en valor el producte local. Creu que Tarragona pot presumir de tenir una de les millors gastronomies de la dieta mediterrània, i s’ha de treballar per promoure-la entre els ciutadans i també els visitants. 

La campanya “El peix de Tarragona, tot un gust”, la lidera el Servei de Desenvolupament Local de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració del Port de Tarragona, la Confraria de Pescadors de Tarragona, el Museu del Port, Mercats de Tarragona, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat (AEHT Ciutat) i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

PUBLICITAT