El personal PAE demana una millor inclusió en els centres educatius

CCOO han dut a terme avui pels carrers de Tarragona una concentració per defensar la tasca i la plena inclusió del personal PAE en els centres educatius. Des de l’inici del curs han patit diferents problemàtiques per l’avançament del calendari escolar on ha provocat una sèrie de canvis i disfuncions en la seva tasca.

PUBLICITAT

A partir de les 17:30 d’aquest dijous s’han concentrat una 40 de persones a Tarragona davant del Centre de Serveis Territorials de Tarragona.  Han començat una mobilització pels carrers de Tarragona amb lemes com “no som invisibles, som imprescindibles i “Mou-te per tu, mou-te pel col·lectiu”. Cristina Laramona subdelegada de personal laboral de CCOO de Tarragona i Terres de l’Ebre ha recalcat que “exigeixen al Departament d’Ensenyament la seva tasca imprescindible als centres”.

El dia 8 d’octubre es realitzarà una altra concentració, aquest cop a Barcelona. S’espera un gruix més gran de persones per reivindicar els seus drets i esperen que sigui una jornada de reivindicació i festiva.

PUBLICITAT