El Pla Integral de la Part Baixa, a l’espera d’inversions

Els membres de l’Associació de la Xarxa la Marina, de la Part Baixa de Tarragona, han fet reunions amb l’Ajuntament per la creació d’un Pla Integral al barri. Els veïns de la Part Baixa, van fer tres tipus de tallers amb l’Ajuntament per comentar totes les mancances del barri. El primer sobre la part social; el segon sobre l’espai públic i el tercer sobre el comerç.

PUBLICITAT

Dins del marc d’aquests tallers, des de l’Associació reclamen que no disposen d’un local per l’associació de veïns i que les reunions amb l’ajuntament no es van poder fer al barri perquè no tenen un lloc on reunir-se. També destaquen la importància d’alguns punts crítics del barri com poden ser les connexions, la neteja o el manteniment de la Part Baixa. Lluís Fernández, membre de l’Associació de la Xarxa la Marina, espera que l’aprovació del Pla Integral sigui una realitat.

Arreglar el pas soterrat o reconvertir la plaça dels Carros en un lloc emblemàtic de la ciutat, són algunes de les activitats que reclamen pel Pla Integral de la Part Baixa, que segueix a l’espera d’inversions.

PUBLICITAT