El Port col·labora en la ‘StartSud Weekend’ buscant emprenedors de l’economia blava

El Port de Tarragona i APPORTT col·laboren des del divendre 31 de maig fins al diumenge 2 de juny en la celebració de la cinquena edició de la denominada StartSud Weekend. Les sessions de treball es duran a terme a la seu del Blue Innovation Hub situada a la seu institucional del Port de Tarragona. Es tracta d’una convocatòria per a persones emprenedores que vulguin construir la seva pròpia startup vinculada amb el sector de l’economia blava.

PUBLICITAT

Les persones que vulguin participar poden inscriure’s a través del web fins al 19 de maig. L’organització remarca que les persones es poden inscriure amb o sense una idea de negoci, ja que els equips formats seran els encarregats de desenvolupar les idees.

La StartUp Weekend és un esdeveniment que es porta a terme durant un cap de setmana, on es pretén validar una o diverses idees de negoci, i desenvolupar-les en equip. Tant si es té un projecte propi com si només es vol formar part d’un nou projecte amb altres persones emprenedores es pot participar de l’StarSud. Les persones responsables han dissenyat el programa com una experiència única i amb un programa basat en el suport de persones expertes i emprenedores d’èxit.

PUBLICITAT