El Port de Tarragona acull la 4a edició del Canicròs Solidari

El Club Dojo Tarraco amb la col·laboració de la Protectora d’Animals i Plantes de Tarragona organitza per quart any consecutiu el CANICRÒS CLUB DOJO TARRACO SOLIDARI que omplirà de corredors i corredores i de molta solidaritat el Moll de Llevant del Port de Tarragona.

PUBLICITAT

Després que l’any passat les condicions sanitàries a causa de la Covid-19 convertissin aquesta iniciativa en una modalitat online a través de les xarxes socials, enguany el canicròs pot tornar a la seva essència, seguint, això sí, les principals mesures de seguretat i higiene.

El circuit començarà demà, diumenge 24 d’octubre, a les 10.00h del matí davant de l’edifici de la Creu Roja i transcorrerà pel Moll de Llevant del Port de Tarragona amb dues modalitats de cursa de 5 km o 2 km. En aquesta edició participaran 4 gossos de la protectora amb el dorsal “0”, que ho faran en el lloc d’aquelles persones que volen col·laborar i no poden participar.

Com cada any, tot el recaptat serà destinat a la Protectora d’Animals de Tarragona, una entitat on sempre es necessària i benvinguda la solidaritat.

PUBLICITAT