El Port de Tarragona buida les seves fonts per combatre la sequera

El Port de Tarragona buida les fonts situades al barri mariner del Serrallo i Moll de Costa a causa de l’augment sobtat de temperatures que ha provocat la presència d’algues a les fonts.

PUBLICITAT

Després d’analitzar el context de sequera que es viu arreu del territori i, la despesa d’aigua que suposava tornar a omplir les fonts, el Port de Tarragona ha decidit tancar-les des d’ara fins que passi l’estiu, ja que es considera que aquesta despesa d’aigua per reomplir les fonts seria de caràcter ornamental i, per tant, no necessària per a la vida quotidiana de les persones.

La idea és mantenir les fonts buides durant l’estiu, a no ser que l’escenari de sequera canviï i plogui molt i, a conseqüència, l’escenari actual sigui completament diferent. El Port de Tarragona, mantindrà amb aigua la font petita que està situada just davant de l’edifici institucional, ja que es tracta d’una despesa d’aigua mínima però, sobretot, perquè aquesta font està a prop d’una zona verda i garanteix que els ocells tinguin un punt d’aigua per beure a causa de les altes temperatures que les aus també estan patint.

Tot i això, l’organisme tarragoní se suma a la conscienciació i a l’estalvi d’un bé natural i essencial com és l’aigua.

PUBLICITAT