El Port de Tarragona preveu un creixement de creuers amb la nova terminal

El Port de Tarragona preveu un creixement “moderat” de creuers de cara l’any vinent quan es posi en marxa la nova terminal. Les obres de les noves instal·lacions van arrencar al juny i es preveu que estiguin enllestides el pròxim abril. Els treballs suposen una inversió de 5,5 milions d’euros. 

PUBLICITAT

La nova terminal s’està construint en una superfície de 2.200 metres quadrats al Moll de Balears del port tarragoní. Ara mateix, els operaris treballen en el sanejament de l’espai i, paral·lelament, s’estan fabricant els mòduls. Alba Colet, responsable comercial de Global Ports Holding, empresa encarregada de l’operativa, remarca que les obres van a bon ritme.

Segons la responsable, el nou equipament suposarà un “gran canvi” en la rebuda dels creueristes perquè ara els reben en carpes provisionals. Ara bé, ha apuntat que hi haurà un creixement moderat de cara a la pròxima temporada. A més, assegura que les escales previstes per a aquest any no generen congestió a la ciutat pel fet que no hi ha operatives cada dia. Paral·lelament, ha remarcat que treballen amb un ampli ventall d’excursions perquè l’arribada dels creuers tingui un impacte econòmic arreu de la demarcació.

Des de l’inici de la temporada i fins a aquest setembre, el Moll de Balears ha rebut uns 70.000 passatgers i hi han atracat 32 vaixells. Enguany, s’han programat un global de 54 escales. 

PUBLICITAT