El Port de Tarragona torna a acollir tres creuers simultàniament

El moll de Balears del Port de Tarragona va rebre aquest diumenge 3 creuers de forma simultània. Aquest és el segon cop que es fa aquesta operació acollint, en aquesta ocasió el MSC Magnifica, el Costa Firenze i el World Navigator. Aquest últim va fer escala a Tarragona per primer cop. 

Port creuers
PUBLICITAT

Els creuers van arribar entre les 7 h i 9 h del matí i van salpar a diferents destins entre les 18 h i les 19 h del mateix dia. Als visitants se’ls hi van oferir diverses destinacions per tal d’evitar concentracions, entre aquestes es troben, regions com la Conca de Barbera, el Priorat, ciutats com Cambrils o Reus o experiències com Port aventura.

Des del Port han reiterat que l’afectació mediambiental d’aquesta activitat a la ciutat és “menyspreable” i destaquen que el moll de Balears compta amb una partida econòmica de 16 MEUR per la seva electrificació. D’altra banda, també han remarcat la bona rebuda que té Tarragona entre els creueristes assegurant que un 93% supera les expectatives de la seva escala a Tarragona.

PUBLICITAT