El Port serà l’eix central de la Tarraco Biennal 2020

La Tarraco Biennal 2020 estarà dedicada als ports i com era viure a l’antiguitat. Una reunió entre científics i experts que explicaran què significava, com eren els intercanvis i quina relació tenien els estrangers quan s’instauraven a la ciutat. Així ho explica el catedràtic d’arqueologia de la URV i coordinador de Tarraco Biennal, el doctor Joaquín Ruiz de Arbulo. 

PUBLICITAT

Des de Tarraco Biennal expliquen que sense el Port, Tarragona no tindria sentit i que en aquesta ocasió col·laboraran amb el Port del Rhode o el de Roma entre d’altres. L’edició de 2020 es celebrarà a finals de novembre el proper 2020. 

Aquest anunci s’ha fet en la presentació dels actes sobre el 4t Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic i la 7ª reunió d’arqueologia cristiana hispànica. Un llibre que es presentarà el proper dimecres 27 de novembre a les set de la tarda. Un conjunt de 51 articles de 97 autors diferents co-editat per la Universitat Rovira i Virgili i l’Institut d’Estudis Catalans que culminen el Congrés de 2018.

PUBLICITAT