El Port vol gestionar el pas soterrat de la plaça dels Carros

La situació de les escales mecàniques de la plaça dels Carros ha estat qüestió de debat en les darreres setmanes per la seva poca eficiència. Aquest espai comparteix competències entre el Port de Tarragona, l’Ajuntament i ADIF qui estan treballant de manera coordinada per buscar-li una nova imatge.

pas soterrat plaça carros
PUBLICITAT

Saül Garreta, president del Port de Tarragona, ha expressat al Bon Dia Tarragona que el futur d’aquest pas s’emmarcarà dins d’un projecte de renaturalització de tot l’espai d’entrada al Port. De fet, a final d’aquest mes sortirà un concurs d’idees que marcarà tot el que s’ha de fer en aquesta zona. Garreta ha avançat que el projecte passa per la renaturalització d’espais seguint la mateixa línia del que es va fer amb la passarel·la del passeig marítim. A més garreta assegura que el Port “pretén quedar-se amb les competències de manteniment del nou pas soterrat”.

Garreta ha afirmat també que durant el seu mandat pretén donar-li continuïtat a altres projectes de societat com el “Moll de la cultura”, la unificació dels carrils bici o la dinamització de la façana marítima del Serrallo. Sobre aquest últim ha esmentat que aquest 2023 es faran realitat el projecte de generació d’ombres i l’arranjament d’un carreró competència del Port.

PUBLICITAT