El PP diu que Viñuales provoca debats estèrils i oblida la neteja i la seguretat

El Partit Popular considera que el primer any de mandat de Rubén Viñuales a l’alcaldia de Tarragona ha provocat debats estèrils i no ha millorat temes importants com la neteja i la seguretat.

PUBLICITAT

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, la portaveu del grup municipal del PP Maria Mercè Martorell retreu a l’alcalde la pujada d’impostos, els canvis d’opinió sobre les zones d’aparcament regulat, la primera proposta del futur POUM o la polèmica de la capitalitat de l’àrea metropolitana. 

Martorell és molt crítica amb la proposta inicial de POUM perquè considera que el PSC fa seguidisme del que planteja ERC des de l’anterior mandat, i considera que s’ha d’apostar per fer créixer la ciutat a la zona de Llevant. 

Pel que fa a Tabacalera, Martorell diu que el govern de Viñuales vol convertir l’antiga fàbrica en un calaix de sastre mentre el PP creu que hauria de ser un gran recinte museístic dedicat a l’arqueologia.

I en la tasca d’oposició al govern municipal, els populars insistiran en defensar la capitalitat i lideratge de Tarragona en la futura àrea metropolitana.

Martorell diu que l’estat de la neteja de la ciutat és lamentable i qualifica el ‘Pam a pam’ d’operació de màrqueting. 

PUBLICITAT