El pressupost de la Diputació per al 2019 creix un 1,9%

Uns 156 milions d’euros són amb els que comptarà la Diputació de Tarragona per al pressupost d’aquest pròxim 2019, un 1,9% més que l’any anterior. Un pressupost estratègic per al desenvolupament del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, valent i que torna a reduir el deute de la institució, com ha explicat Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona.

PUBLICITAT

La principal aspiració de la Diputació és convertir-se en una Regió del Coneixement, fent-ho possible amb col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili. Els pressupostos tornen a apostar pel Turisme, amb 7,6M per seguir desenvolupant el projecte d’especialització i competitivitat territorial TurisTIC en Família.

Altres comptes destacats són els 10 milions corresponents al Pla d’Acció Municipal, un ajut als municipis d’1,8 milions d’euros de caràcter extraordinaris que contempla els arranjaments i reparacions que han causat les darreres inundacions o els 11 milions destinades a infraestructures viàries per estendre la fibra òptica a les carreteres de titularitat de la Diputació.

Els pressupostos es presentaran a votació per ser aprovats aquest divendres en el ple de la Diputació.

PUBLICITAT