El PRIDE Tarragona omplirà la ciutat d’orgull i reivindicació

Sota el lema “l’orgull és nostre”, Tarragona celebrarà aquest dissabte el PRIDE Tarragona amb una programació cultural, de reflexió, festiva i lúdica que tindrà la Plaça Corsini com a epicentre. Es desenvoluparà des de les 10 h del matí fins a les 2.30h de la nit i oferirà actuacions musicals, espectacles de màgia, drag shows, concerts, fira d’entitats, gravació de pòdcast en directe, punts d’informació i espais de canguratge, així com una marxa reivindicativa circular per tota la Rambla Nova i la lectura d’un manifest comunitari i pregó.

PUBLICITAT

L’esdeveniment busca situar-se com una cita permanent al calendari cultural de la ciutat i pretén donar visibilitat al col·lectiu LGTBI+ en una jornada de diversitat i inclusió que donarà veu i espai a totes les lletres de la comunitat, així com a entitats i associacions del territori, artistes locals, artistes convidades i figures aliades de la comunitat LGTBI+.

En paraules de la consellera d’igualtat, Cecilia Mangini, “Es tracta d’una gran festa reivindicativa que serà realitat gràcies a l’aliança de nombroses entitats i institucions del territori. Aquest dissabte, Tarragona evidenciarà que és una ciutat orgullosament diversa”.

PUBLICITAT