El primer cap de setmana de Tarraco Viva a l’espai cultural del Port de Tarragona rep la visita de 5.900 persones

Més de 6.000 persones han participat en les activitats de Tàrraco Viva fetes al Port de Tarragona en el primer cap de setmana del festival. El museu del port va rebre amb motiu de “La Nit dels Museus” fins a 800 visitants.

PUBLICITAT

En aquesta vint-i-sisena edició el tema central del festival és el Mediterrani a l’antiguitat, motiu pel qual el Port pren un especial protagonisme. Del 17 al 19 de maig, més de 1500 persones van visitar el Tinglado 1 del Moll de Costa amb l’exposició “La Batalla de Salamina”, la visita guiada o els monòlegs programats. El Tinglado 2 va rebre la visita de 1200 persones a l’exposició “Coses Meravelloses” o als monòlegs d ‘Artemísia d’Halicarnàs, Asellina, Mel Melkart i Emilius Severianys. Finalment, el Refugi 1 va rebre unes 1.000 persones amb l’experiència “Portuenses” o la presentació del llibre de Santiago Posteguillo “Maleïda Roma”.

El proper cap de setmana, del 24 al 26 de maig, el festival Tarraco Viva traslladarà el gruix de la seva activitat als jardins i l’auditori del Camp de Mart. Tot i això, el port encara acollirà activitats del festival com la conferència i debat “Navegació a la Mediterrània antiga”, la visita itinerari “Descobrint Tutankamon” o la cloenda “El Mediterrani a l’antiguitat”.

PUBLICITAT