El primer cap de setmana de Tarraco Viva centrarà la seva activitat al Port de Tarragona

Amb la vint-i-sisena edició ja engegada des del passat dilluns, el festival Tarraco Viva enfrontarà, a partir d’avui, divendres, el primer cap de setmana amb tot d’activitats, i la gran majoria d’elles, al Moll de Costa.

PUBLICITAT

En aquesta edició del festival, focalitzat en el Mediterrani a l’antiguitat, el Port ha esdevingut una peça clau que entre el divendres 17 i el diumenge 19 acollirà en les seves instal·lacions el 60% del centenar d’activitats programades. Entre els dos dies, les instal·lacions dels Tinglados, els Refugis i el Museu del Port, així com els espais exteriors, acolliran nombroses activitats del festival per a tots els públics. Algunes de les propostes ja tenen les entrades exhaurides, però n’hi ha d’altres que són d’accés lliure i aforament limitat.

Amb tot, la resta de la ciutat no deixarà de celebrar el primer cap de setmana de Tarraco Viva, amb actes, itineraris, presentacions i lectures i a partir de la setmana que ve, el protagonisme l’agafarà l’espai de trobada per excel·lència del festival, els jardins i l’auditori del Camp de Mart, que esperen rebre una gran afluència de visitants en els darrers dies del festival.

PUBLICITAT