El primer festival suspès a Tarragona per la covid-19, 365 dies després

El 15 de març de 2020, Tarragona estava a punt de presenciar un concert sorpresa que tenia preparat el Festival Minipop amb motiu del seu desè anniversari. L’arribada de la covid-19 va truncar uns plans que en aquell moment, es respirava optimisme per bufar les espelmes d’un dels festivals més exitosos a la ciutat.

PUBLICITAT

Núria Serrano, directora del Festival Minipop Tarragona, no ha volgut desvetllar de quin concert es tractava perquè s’espera que es celebri, però diu que és el retrobament d’un gran grup català.

De fet, es tractaven de moments plens d’incertesa per la provisionalitat de 15 dies del confinament domiciliari, però la directora del festival minipop, Núria Serrano ja preveia l’escenari de la suspensió del festival Minipop.

I ara, en quina situació es troba el Minipop? El Festival treballa en un format similar al de l’any passat al Camp de Mart com emplaçament, però des de l’organització del Festival Minipop esperen una edició amb molts més elements que els de l’any passat.

Núria Serrano ha desvetllat a Ràdio Ciutat de Tarragona que l’escenari post pandèmia preveu un festival Minipop molt més atractiu amb un projecte del 2021 al 2025. Un esdeveniment cultural que s’ha consolidat com un producte propi per a tots els públics.

El Minipop va ser el primer festival afectat per la pandèmia de la COVID-19. Un any després, el sector cultural ha hagut d’adaptar-se i reinventar-se amb les complicacions que ha comportat la pandèmia.

PUBLICITAT