El primer museu virtual de la Guerra Civil, amb segell URV

El professor de la Universitat Rovira i Virgili, Joan Maria Thomàs ha sigut co-autor del primer museu virtual de la Guerra Civil Espanyola. Un projecte de caire internacional, format per historiadors, arqueòlegs i experts d’arreu del món amb l’objectiu de divulgar el coneixement del conflicte bèl·lic des d’una perspectiva digital i innovadora. Així ho explicava el co-autor del projecte, Joan Maria Thomas.

PUBLICITAT

El Museu de la Guerra Civil Espanyola pren forma de galeria virtual, d’accés gratuït i que consta de 130 imatges agrupades en cinc galeries que expliquen tot el desenvolupament de la Guerra Civil, la situació que van viure els ciutadans de l’època i les seves conseqüències, l’impacte que va suposar el conflicte i els seus efectes posteriors.

Una iniciativa de caire internacional que també aprofundirà amb col·laboracions en altres museus i memorials històrics com el Centre Documental de Memòria Històrica, el Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya o el Museu de la pau de Guernica. Aquesta col·laboració, permetrà aprofundir més en les investigacions dels historiadors i aprofundir els coneixements i testimonis d’alt valor històric.

PUBLICITAT