El projecte vitivinícola que ha submergit 150 àmfores de vi al Port de Tarragona

Diferents cellers del camp de Tarragona presenten les àmfores de vi submergides. Unes àmfores que han estat 400 dies submergides a les aigües del Port de Tarragona i que ara s’estudiaran els efectes que això ha produït als vins.

PUBLICITAT

Es tracta d’un projecte embrionari a través del qual es pretén continuar vinculant la cultura vinícola a Tarragona amb la importància que té el mar per a la nostra ciutat. Xavier Ferré, enòleg del celler Mas Vicenç, s’ha mostrat especialment ilusionat amb aquest projecte; 

En total s’han submergit 150 àmfores de vi de tres varietats diferents i produïdes per tres cellers de la demarcació, el Cartoixà Vermell del celler Vinyes del Tiet Pere, el Macabeu del Celler Mas Vicenç i el Malavisa del Celler Pallarades. Encara es té poca informació sobre com el mar ha afectat les diferents varietats de vi així que de moment el projecte no està previst es comercialitzi.

PUBLICITAT