El pròxim Govern haurà d’assumir temes pendents

Ja fa gairebé una setmana que ha començat la campanya electoral. A Tarragona aquesta pròxima legislatura s’hauran d’assumir una sèrie de temes pendents que ja es porten arrossegant des de fa uns anys.

PUBLICITAT

Fa uns dies es presentava la nova data pel nou hospital Joan XXIII. Preveuen que estigui en funcionament el 2026, quan inicialment es va anunciar el 2024, i s’invertiran 170 milions, així com va assegurar la Consellera de Salut, Alba Vergès. Per tant hauria de ser una de les prioritats. Tot i això la portaveu del PSC a l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ho criticava.

El Hard Rock és un dels altres projectes pendents. És cert que l’empresa va demanar més temps per tirar endavant tot això, i que la Generalitat hi ha posat totes les facilitats possibles. Però ara està pendent de l’inici d’obres, que començaran el 2022 i de modificar la idea inicial, perquè una sentència del TSJC no permetia tirar-lo endavant.

Recordem que la Federació d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona fa temps que el demana i consideren que pot obrir la Costa Daurada al món, així com va afirmar Xavier Guardià, portaveu i responsable de Relacions Institucionals de l’organització.

El PDeCAT ja ha dit que aquest projecte és “imprescindible”. 

Si parlem de turisme hem de fer referència al futur més immediat. A hores d’ara la incertesa és molt gran i no se sap com pot anar aquest estiu. Tot i això sembla que no tornarà a ser una temporada habitual, i s’assemblarà més a la passada. S’haurà de veure què passa amb els empresaris i treballadors del sector, i també amb Portaventura. 

En educació hi ha pendent, des de fa molt temps, l’edifici de l’escola de l’Arrabassada. En aquest sentit l’antiga ciutat de Repòs i Vacances s’ha de convertir en un alberg de joventut.

Finalment la Ciutat de la Justícia és una reclamació des de fa anys, però que de moment encara no ha tirat endavant. 

PUBLICITAT