El PSC aposta per millorar els equipaments i l’atenció en Salut al Camp de Tarragona

Rosa Maria Ibarra recalca la salut com a punt clau del programa socialista i assegura que si entren al govern, vetllaran per la millora dels equipaments i l’atenció d’aquest servei públic sobretot en les comarques del Camp de Tarragona.

PUBLICITAT

En un acte de campanya electoral per a les pròximes eleccions del 12M, davant de l’Hospital Joan XXIII, la cap de llista del PSC a Tarragona afirma que “la salut és un dels pilars de l’estat del benestar del país”. Ha posat en relleu la necessitat de recuperar la inversió en sanitat que va fer el PSC l’última vegada que va governar a Catalunya amb Pasqual Maragall i José Montilla. Ha parlat de millorar l’Hospital del Vendrell, de Tortosa, el de Mora la Nova o el Pius de Valls, juntament amb els CAPS i els consultoris. També vol assegurar un temps límit per ser atès d’urgència.

La portaveu del grup socialista al parlament, Alícia Romero, ha remarca la importància dels serveis públics i anuncia que dedicaran el 7% del PIB al llarg dels pròxims anys a la salut. Explica que s’ha de dotar de recursos el sistema, però també cal fer reformes per tal que els serveis als CAPS i als hospitals siguin més eficients i amb menys esperes. També ha posat especial atenció en acostar els serveis sociosanitaris als ciutadans i ciutadanes.

PUBLICITAT