El PSC “busca complicitats” i ERC ofereix una “oposició constructiva”

Aquestes eleccions municipals van deixar a Tarragona una clara victòria del PSC amb nou escons dins el consistori, amb tres de diferència amb el rival directe, ERC. La impossibilitat de pactes entre la resta de forces farà que els socialistes busquin “un govern per la mínima” al ple d’investidura d’aquest 17 de juny. Rubèn Viñuales, cap de llista del PSC, assegura que parlaran amb la resta de partits per “sumar suports a llarg termini però no per la presa de possessió”.

PSC-ERC
PUBLICITAT

Tot i això, el PSC ja avançat la línia vermella que suposen els tres regidors de VOX. Mentrestant, els quatre representants del PP i els dos d’En Comú Podem li donen la mà als socialistes per sumar. ERC liderarà llavors la posició, Pau Ricomà, el seu cap de llista, assegura que “ho faran de manera constructiva, però sense sumar-se en cap cas al govern municipal”.

Amb aquest escenari els socialistes hauran de buscar complicitats per tancar temes cabdals com els pressupostos o el nou POUM que s’ha d’aprovar aquest mandat. Una situació a la qual se sumen tres regidors de Junts x Catalunya, que s’han mostrat propers al projecte urbanístic del PSC.

PUBLICITAT