El PSC considera que ECP ha mentit a la seva militància

Els membres del partit socialista de Tarragona estan sorpresos amb el gir d’En Comú Podem. La formació va decidir ahir, mitjançant una votació assembleària, pactar amb ERC republicana per donar l’alcaldia a Pau Ricomà. Quelcom que al PSC no s’esperaven.

PUBLICITAT

Segons els socialistes, l’assemblea de la confluència lila va ser erràtica perquè no es va dir tota la veritat. Els socialistes consideren que els militants d’ECP no tenien coneixement que el PSC havia ofert un pacte de govern al seu partit. Un pacte on hi havia molts punts d’acord i que des del front socialista es tenia el convenciment que aniria endavant. Tot i això, Josep Fèlix Ballesteros, alcalde en funcions de Tarragona, assegura que el PSC encara pot governar.

El líder socialista també ha apuntat que és difícil governar amb un únic denominador comú antisocialista.

En aquesta línia, el secretari del partit, Santi Castellà, ha denunciat que els pacte tutti frutti mai funcionen i ha posat d’exemple les retallades dels últims governs de la Generalitat.

Sandra Ramos, numero dos del PSC, s’ha mostrat oberta a mostrar el document d’Acord de Govern que van entregar a ECP i atribueix el canvi de parer als prejudicis d’alguns dels membres comuns i a la voluntat de voler tenir poder a l’Ajuntamet.

PUBLICITAT