El PSC demana a ERC incloure 45 MEUR per Tarragona als pressupostos

Continua el debat dels pressupostos a la Generalitat de Catalunya on PSC i ERC segueixen “acostant posicions”. Avui la diputada socialista Esther Niubó ha visitat Tarragona en companyia del també diputat Rubèn Viñuales on han detallat algunes peticions que afecten directament a la capital del Tarragonès.

PSC Vinuales Niubo
PUBLICITAT

Els diputats han demanat al Govern d’Esquerra Republicana que inclogui en els comptes 45 MEUR destinats a la ciutat. D’aquesta quantia destaquen els 14 milions d’euros que anirien destinats a la reforma de l’escola de Ponent i l’Institut de Llevant a l’Arrabassada, desglossats en una inversió de set milions per cada equipament. Rubén Viñuales remarca la “necessitat d’invertir en equipaments educatius a la ciutat per no deixar a ningú enrere”. A més el diputat ha destacat “la mancança d’oferta d’escoles bressol i places a Formació Professional a les comarques tarragonines”.

Altres peticions destacades dels socialistes serien “el pla especial de muralles i centralitzar els serveis de la Generalitat a l’antiga presó”. Els diputats també han valorat “positivament l’apropament entre les dues formacions als pressupostos” destacant que “la B-40 és l’escull més gran actualment”.

Alicia Romero valora els pressupostos en una visita a Valls

També s’ha referit als pressupostos avui la diputada socialista a Valls Alicia Romero, diputada PSC en una visita institucional a Valls. En línies generals Romero remarca que la proposta presentada pel PSC “és de mínims” i insta al Govern d’esquerra Repúblicana “a prendre una decisió”.

Romero ha remarcat també que “l’ampliació de l’aeroport de Reus o el Hard Rock son claus pel territori”.

PUBLICITAT