El PSC exigeix la retirada de l’avantprojecte del POUM

L’Ajuntament de Tarragona té previst aprovar, aquest dijous en un ple extraordinari, l’avantprojecte del POUM. Tot i això, el principal grup a l’oposició, el PSC, té previst demanar la retirada d’aquest, ja que creu que el procés participatiu no s’ha fet bé des de l’inici.

PUBLICITAT

La portaveu del Partit Socialista de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, denuncia que no es pot convertir un procés participatiu en una campanya teledirigida per explicar el model de ciutat que vol l’equip de govern. A més, assegura que aquest document és un tríptic electoral d’ERC i la CUP.

La portaveu remarca que a l’estat espanyol ja s’han anul·lat més de 90 plans d’ordenació urbanística per no haver fet correctament el procés de participació ciutadana i, afegeix, que només s’han rebut dues aportacions fins ara: que hi hagi més accessibilitat per a tothom i que la ciutat sigui més ecològica.

Finalment, demana que es facin les coses ben fetes i que s’aprofiti la campanya de participació dissenyada per poder consultar prèviament a la ciutadania.

PUBLICITAT