El PSC formalitzarà per escrit la proposta per aprovar els pressupostos

El PSC de Tarragona ha anunciat aquest matí que formalitzarà per escrit mitjançant la seva portaveu, Sandra Ramos, la seva proposta per negociar i tirar endavant els pressupostos municipals de Tarragona.

PUBLICITAT

Els socialstes assenyalen que la proposta és ferma i que es treballarà en el conjunt de la ciutat per evitar una nova situació de bloqueig en el que es troba al 2023. Així ho explicava, l’alcaldable del PSC a Tarragona, Rubén Viñuales.

Uns pressupostos que tenen la condició de rebutjar a la CUP com a membre de la negociació, en què la intenció és arribar a un acord a la segona meitat del 2023, on segons els socialistes, acabarien gestionant ells perquè obtindran la propera alcaldia de la ciutat.

Una proposta que formalitzarà per escrit el grup socialista i que, segons assenyalen volen ajudar als emprenedors a fer negocis i sobretot per reactivar la ciutat econòmicament.

Finalment, en la matèria econòmica, Viñuales ha explicat que el turisme de creuers és cabdal per la reactivació econòmica de la ciutat i que Tarragona tingui el turisme patrimonial com a únic i es desmarqui de les tipologies d’altres indrets de la Costa Daurada com Salou o Cambrils.

PUBLICITAT