El PSC inicia la precampanya sota el lema “Il·lusiona’t Tarragona”

El PSC de Tarragona ha donat el tret de sortida a la precampanya sota el lema “Il·lusiona’t Tarragona”. Rubén Viñuales, cap de llista dels socialistes, explica que aquest missatge pretén que “Tarragona recuperi el lideratge com a gran capital”.

PSC Tarragona precampanya
PUBLICITAT

Alguns dels eixos principals d’aquest programa seran la seguretat, la neteja, la sostenibilitat o el “microurbanisme”, segons ha assegurat el candidat a l’alcaldia. Altres trets d’aquesta campanya del PSC seran “l’acceleració de l’administració local o l’aposta per les tecnologies”. Viñuales també ha destacat la necessitat d'”aprofitar el llegat dels jocs mediterranis”, amb una clara aposta pel turisme esportiu i la construcció del “ponent verd” al voltant del barri de Campclar. Amb tot Viñuales ha destacat “el creixement sostenible de la ciutat a través d’un futur POUM, com un dels grans reptes de la ciutat”.

No ha avançat qui li acompanyarà a les llistes, tot i que ha apuntat que Berni Álvarez i Nacho Garcia tindran rellevància. El candidat també ha assegurat que continuaran comptant amb independents, encara que no ha desvelat noms.

PUBLICITAT