El PSC presenta “la Tarragona en la que creu”

El PSC de Tarragona ha presentat aquest dilluns “la Tarragona en la qual creu” a l’Aula Magna de la URV en un dels primers actes de precampanya d’aquestes eleccions.

Ruben Viñuales Tarragona
PUBLICITAT

El candidat socialista a l’alcaldia, Rubén Viñuales, ha liderat una conferència amb el futur POUM al centre. Per a Viñuales les prioritats són “fer créixer la ciutat i la qualitat de vida d’aquesta”. Per aquest objectiu ha presentat propostes com el creixement d’habitatges al voltant de l’N-340 a Llevant, un gran parc verd a l’Horta Gran i la reforma del carrer del mar i la retirada de les vies per crear una gran rambla. Viñuales ha remarcat “la necessitat d’implementar les noves tecnologies a tota l’activitat del consistori”, a més ha expressat la voluntat de “crear un nou barri tecnològic al polígon del Francolí”, tot aprofitant la proximitat amb Barcelona.

La conferència s’ha centrat també en temes de neteja, plantejant un contracte pam a pam i un nou pla de voreres, així com en la seguretat, on el candidat ha apostat per l’ampliació de les patrulles a peu i la creació d’una nova comissaria a ponent. Viñuales també ha fet incidència en la necessitat de “convertir Tarragona en un referent cultural de mediterrani”.

PUBLICITAT