El PSC presenta un Consell Assessor per definir les accions a Tarragona

El PSC de Tarragona ha presentat aquest divendres el Consell Assessor per Tarragona, un grup de professionals no dedicats estrictament a la política que serviran al partit per fer propostes de millora de la ciutat. Aquesta idea és similar al “senat tarragoní” i la intenció és portar-lo a l’acció política en una hipotètica victòria del PSC als comicis del 2023.

Consell Assessor PSC
PUBLICITAT

La d’avui ha estat la primera reunió i el pla és seguir amb reunions mensuals per acabar establint un document amb els principals eixos d’acció a la ciutat. Algunes de les primeres propostes sorgides són, millores a l’administració local i suport a l’emprenedoria tot amb la intenció d'”impulsar l’economia tecnològica a la ciutat”. Amb aquest projecte, el procés participatiu ciutadà i el mateix debat intern, l’alcaldable pel PSC Rubén Viñuales explica que “formularan el seu programa per aquest 2023”.

Amb aquesta proposta i el regidor de barri Viñuales afirma que “pretenen reformular les idees que funcionaven en anteriors governs”.

El candidat socialista també compta amb Naglae Sah El Kaya (advocada laboralista i mediadora intercultural), Sonia Mateo (presidenta de l’Associació de Dones Empresàries de Tarragona), Laura Mellado (arquitecta tècnica i aparelladora, experta en urbanisme) i Mª Teresa Valls (professora de cant i fundadora de l’Escola de Música de Tarragona).

PUBLICITAT