El PSC reclama concentrar el vot per garantir que Hard Rock tira endavant

Els socialistes de Tarragona reclamen concentrar el vot en el PSC per garantir que el projecte de Hard Rock tirarà endavant. Un projecte que consideren clau per a l’economia del sud de Catalunya per diversificar el turisme i crear llocs de treball. Amb aquesta apel·lació, el PSC vol no dependre en un hipotètic govern dels Comuns, contraris al centre de negocis i casinos de la Costa Daurada. 

Rosa Maria Ibarra, candidata del PSC per Tarragona, parla de concentrar el vot per garantir que el Hard Rock tiri endavant
PUBLICITAT

Davant les eleccions al Parlament del proper diumenge, la cap de llista Rosa Maria Ibarra defensa els beneficis de Hard Rock i diu que si el PSC lidera el pròxim govern de Catalunya seguirà amb la tramitació administrativa del projecte i que controlarà que compleixi tots els condicionants. 

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona, Ibarra també aborda la problemàtica del servei ferroviari que està provocant la indignació dels usuaris. La candidata del PSC aposta per evitar les polèmiques entre administracions i actuar coordinadament des del govern central i la Generalitat. 

En la mateixa entrevista, Rosa Maria Ibarra defensa la idea d’àrea metropolitana i parla de qüestions com el possible trasllat del Complex Educatiu o la creació d’un centre d’urgències d’atenció primària a la ciutat de Tarragona. També explica les seves propostes sobre renovables, places de residència de gent gran o la inspecció a les indústries químiques. 

Actualització: 09/05 09:30

PUBLICITAT