Rubén Viñuales ocuparia Seguretat Ciutadana en la seva candidatura com alcaldable

El PSC de Tarrragona ha començat a traçar les línies objectives de partit en clau municipal. El candidat a l’alcaldía del partit socialista, Rubén Viñuales, ha explicat alguns dels objectius en el programa electoral i ha deixat sobre la taula algunes de les mesures i propostes de cara a les municipals del 2023.

PUBLICITAT

Viñuales ha explicat, que un dels càrrecs a ocupar en el seu equip de govern, a més de l’alcaldia, seria el de l’àrea de Seguretat Ciutadana amb propostes com policia de mobilitat que patrullessin la ciutat, o la nova comissaria de la Guàrdia Urbana de Ponent.

El candidat ha avançat que el partit estendrà la mà per tirar endavant els pressupostos, i que la pròpia portaveu Sandra Ramos, traslladarà a l’equip de govern la proposta per escrit. Així ho explicava, el candidat del PSC a Tarragona, Rubén Viñuales.

Entre altres qüestions, Viñuales ha assenyalat el turisme com un dels eixos claus per Tarragona i en aquest sentit, ha posat de manfiest el turisme de creuers com a exemple favorable per generar tràfic turístic i atraure més pernoctacions. Finalment, també ha posat sobre la taula altres àmbits com el nou contracte de neteja municipal o la negació de pactar mesures en el cas que entri l’extrema dreta a l’Ajuntament de Tarragona.

PUBLICITAT