El PSC demana explicacions sobre el Centre Penitenciari Obert

El Partit Socialista reclama que el Centre Penitenciari Obert s’edifiqui a l’antiga presó. Així ho han mantingut des del mes de juliol quan el partit polític va instar a replantejar la decisió de portar el centre al Parc del Francolí. Els socialistes diuen que s’ha de fer perquè és una necessitat i s’ha de respectar però entenen que el Centre Penitenciari s’hauria de construir a l’antiga presó i aprofitar per crear el Fòrum de la Justícia.

dav
PUBLICITAT

La formació vermella també es queixa del diferent criteri d’alguns partits polítics respecte a les votacions. Al consistori tarragoní, Junts per Catalunya va votar a favor de evitar la creació del Centre al Francolí, per contra, al Parlament, el grup polític va votar en contra alineant-se amb Esquerra Republicana. 

Els socialistes exigeixen explicacions sobre el per què s’ha votat en contra d’un informe econòmic del Centre Penitenciari. El diputat al Parlament de Catalunya, Carles Cortés, diu que apretaran perquè els hi expliquin.

Cortés i Ramos han remarcat el maltractament que està rebent el territori i defensen que existeix una alternativa a la proposta del Centre Penitenciari Obert.

PUBLICITAT