El REC de la revolució del 68

El Festival REC comença a escalfar motors per aquest 2018. Per això aquest dimarts ha presentat la imatge gràfica d’aquest 2018 i els actes previs que es faran durant el mes de novembre. La imatge està inspirada en la revolució del 68, ja que enguany se celebren els 50 anys de la Revolució del 68. La imatge és la guanyadora d’un concurs, on s’hi han presentat diferents creadors. El director del Festival REC, Xavi Garcia, ha explicat perquè han decidit que el fil conductor sigui la Revolució del 68.

PUBLICITAT

Durant el mes de novembre ja es faran 4 sessions de RECvolucions on es projectaran diverses pel·lícules. Després el festival també voltarà per la província a través de “REC on the road” i es faran algunes projeccions en diferents poblacions.
Per la seva banda la Consellera de Cultura, Begoña Floria, ha dit que “l’Ajuntament ha fet una aposta clara per consolidar el festival a Tarragona”.

La Consellera ha explicat que de forma directa i indirecte s’han aportat 20.000 euros. I ha afegit que “l’acalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, sempe ha apostat pel Festival”.

PUBLICITAT