El REC torna a rebre als tarragonins, aquest cop al Metropol

El Festival REC torna a Tarragona entre el 30 de novembre i el 7 de desembre en la seva 22a edició ampliant dates. Enguany el teatre Metropol serà l’epicentre del certamen en una voluntat d'”apropar-se a la ciutadania i rebre’ls com a casa”.

REC 2022
PUBLICITAT

Onze òperes primes arriben a la categoria de competició amb gran varietat de temàtiques, formes i països d’origen. Cal destacar que d’aquestes 4 són estrenes a Espanya i 2 a Catalunya i la majoria procedeixen de grans festivals europeus, rebent un bon palmarès, com són Aftersun o Saint Omer. Amb tot Xavier Garcia Puerto, director artístic del festival, afirma com “la voluntat és apropar als tarragonins aquelles obres fora del circuit comercial”. També destaca la projecció de Suro, que l’any passat va passar pel RecLab, la secció d’indústria del festival. Garcia manifesta com “aquest projecte cada cop agafa més rellevància en el circuit cinematogràfic i ara ho volen apropar al públic”.

Aquest dimarts han presentat també les quatre sessions vermut que es projectaran al Teatret del Serrallo on també portaran la pel·lícula Ramona, procedent del RecLab i l’estrena a Catalunya, “Los Demonios de Barro”.

PUBLICITAT