El recapte d’aliments es mantindrà fins que resulti necessari

Dilluns de la setmana passada va tenir lloc el primer recapte d’aliments d’una iniciativa a través de bars i restaurants de la ciutat de Tarragona. La proposta és lliurar a Càritas els productes recaptats a través del suport logístic que ha impulsat l’Ajuntament de Tarragona a aquesta iniciativa, mitjançant el transport dels productes recollits. És la Xarxa de Suport Solidari de la Conselleria de Ciutadania la que col·labora en la iniciativa de la ciutat que organitza l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria Tarragona Ciutat.

PUBLICITAT

El que més es demanen són conserves, llegums, pasta o llet. En el recapte que es va realitzar la passada setmana es van aconseguir omplir fins a 10 carros d’aliments i és per això que avui es torna a repetir per ajudar la gent més vulnerable en aquesta crisi del coronavirus.

La iniciativa que dóna a Càritas els productes recollits es mantindrà tot el temps que sigui necessari amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona així com els bars i restaurants de la ciutat que estan col·laborant

PUBLICITAT